Säkert tänk

Sveriges tryggaste lådcykelköp!

Du kan känna dig trygg i en Cargobike

En Cargobike är produkten av många års utveckling, testning och förbättring. Våra cyklar är designade i Sverige av cykelfantaster och har hårdtestats i vårt tuffa klimat. Vi kan varenda skruv och vinkel på våra cyklar eftersom vi designar och monterar i vår egen verkstad.  

Vi kan och älskar våra cyklar, och vi vill göra allt för att du också ska älska din cargobike i många år framöver.

Säkerhetsbälten

För att både den som cyklar och de som åker med i en Cargobike ska kunna känna sig trygga är våra sittbänkar försedda med säkerhetssbälten. Bältena är justerbara för barnens trygghet och komfort. Utöver säkerhetsaspekter såsom bälte är våra cyklar byggda i robusta och stadiga material. Cyklarna är alltid utrustade med alla lagstadgade typer av lampor och reflexer.

Det är viktigt att du syns, även i mörkret.

Våra cyklar är utrustade med belysning både fram och bak.

Hos lådcyklarna i serien Flex och DeLight 2022 har vi dessutom ökat säkerheten ytterligare ett steg med automatisk belysning som tänds när det blir mörkt.

Regelbunden service, tryggt och ekonomiskt.

För att du ska ha glädje av din cykel i så många år som möjligt är det viktigt att du utför regelbunden service på din cykel. Förutom våra egna verkstäder i Malmö och Stockholm har vi goda samarbeten med duktiga verkstäder runt om i landet som kan hjälpa dig att ta hand om din Cargobike.

Förutom regelbunden service är det viktigt att du tar hand om din cykel enligt våra skötselråd.

Cargobike of Sweden