Cargo Business

Var där dina kunder är! Cargobike har transportlösningarna som får din verksamhet att rulla.

Din Cargobike är inte bara ett transportmedel.

Våra verksamhetsinriktade lådcyklar kan anpassas för olika typer av ambulerande försäljning och transport. Vi designar och konstruerar cyklarna i robusta, hållbara material. Din cargobike ska vara ett pålitligt verktyg i din verksamhet.

Cykeln kan anpassas för försäljning av allt från varma drycker, hantverkare, fastighetsskötsel, trädgårdsmästare, streetfood, transport, produktförsäljning, etc.

Branding

Få din verksamhet att synas. Vi kan hjälpa dig att special-branda din cykel. Då får du förutom ett tryggt transportmedel en rullande reklampelare.

Att som företag investera i en cargobike är ett klimatsmart val. Låt dina kunder se att du gjort ett både klokt och miljömedvetet val. Oavsett om du väljer en lådcykel för ambulerande försäljning eller en cykel för transport av varor kan vi hjälpa dig och ditt företag att synas.

Verksamhet på hjul

Bland våra företagskunder finns en hel uppsjö av kreativa verksamhetsideér. Vi har företag som använder cyklar som kompletterande del av verksamheten men även kunder vars hela affärsideé bygger kring en lådcykel.

Våra cyklar finns inom alla segment, allt från hantverk som te.x vvs, bygg eller elektriker, rullande baristor, fönsterputs, hemkörning av pizza, småskalig hantverksförsäljning till att vara en viktig del av kommuners transportlösning.

Förutom att en lastcykel gör det lättare för dig att komma fram i stadsmiljöer, sparar du pengar genom att slippa parkeringsavgifter och trängselskatter.  Du slipper även irritationen av att leta parkeringsplats och kan oftast komma riktigt nära dit du vill.

Lådcykel i förskolan

Vi är stolta över att vara en del av rörelsen för mer hållbara och praktiska lösningar inom utbildningssektorn. Våra lådcyklar har blivit en del av många förskolors vardag. Utöver att vara en praktisk transportlösning fungerar lådcyklarna också som ett pedagogiskt verktyg. Cykelturerna ger inspirerande och hållbara inlärningsmiljöer där barnen får lära sig om trafikregler, miljömedvetenhet och får möjlighet att utforska sin omgivning. Det är vägen och inte bara målet som är resan värd!

Kritans förskola är en av alla förskolor som använder lådcyklar i sin verksamhet. I filmen berättar rektorn Eva-Marie om hur de upplever förskolans vardag med en Cargobike. Alltid på väg.

En del av kyrkans miljösatsning

Uppåkra församling utanför Lund har tagit steget att skaffa en lådcykel, för att göra det möjligt att inte behöva använda bil i tjänst. Ännu ett bra exempel på vad en lådcykel kan tillföra en verksamhet.

–     Det ska vara enkelt att transportera sig under arbetsdagen, att till exempel ta sig mellan kyrkor och åka och handla. Det här är en del i en färdplan för oss – färdplan klimat säger Tanja Kamensky, kyrkoherde i Uppåkra församling.

Ta kontakt med oss så hjälper vi er att utveckla er verksamhet

Adress

Kosterögatan 13 Malmö

Ring

(+46) 040 – 12 10 00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du vara först med att få reda på nyheter och följa med på allt spännande som händer här på Cargobike, signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du behandling av dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cargobike of Sweden