Cargobike Flex

Cargobike Flex är precis som namnet avslöjar en flexibel lastcykel som genom sin mångsidighet hjälper såväl familjer som verksamheter att få ihop vardagspusslet. I många fall kan Cargobike Flex ersätta bilresor. Det är snällt mot både din plånbok och miljön!

Frontlådan med sin rundade form ger en mjuk framtoning och har två bänkar med gott om plats för upp till fyra barn. Barnen sitter säkert under färden med hjälp av trepunktsbälten och den ena bänken har inbyggt lås för säker förvaring.

Hjulen är i helgjuten magnesium som följer lådans rundade form. En stor fördel med helgjutna hjul är att det inte finns några ekrar att justera. Du känner igen designen på ramen, frontlådan och hjulen från vår modell Cargobike DeLight 2022. Men till skillnad från vår premiummodell DeLight, är motorn monterad i bakhjulet och batteriet sitter i pakethållaren bak.

Flex har hydrauliska bromsar fram och bak samt ljusautomatik som standard. Den är utrustad med ett utanpåliggande 7-växelsystem från Shimano och har en beräknad räckvidd på upp till 40 kilometer. Cargobike Flex är ett transportmedel anpassat för det moderna livet och för att underlätta din vardag. 

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör och finns hos återförsäljare över hela landet. Det innebär ett enormt servicenät av verkstäder med grundlig kunskap om vårt varumärke. 

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden