Cargobike Dog Electric Hydraulic

En riktig favorit bland våra fyrfota vänner. Elcykelns låda är öppningsbar framtill vilket gör att hunden enkelt kan hoppa in i lådan på egen hand. Lådan är även utrustad med en bänk som antingen kan fungera som sittbänk för upp till två bältade barn eller som praktisk förvaringslåda. Bänken går lätt att montera av om behov av mer lastutrymme önskas.

Cykeln är anpassad för dig som har behov av att smidigt lasta din lådcykel utan att behöva utföra höga lyft. Dessutom är det i regel lättare att hitta parkeringsplats med din Cargobike än med bil och du slipper då släpa din packning onödiga sträckor.

Utöver transport av hund, barn eller olika typer av varor passar en lastcykel mycket bra för diverse av hantverkare. Med hydrauliska skivbromsar fram och bak samt en stabilt byggd ram tar du dig fram tryggt och smidigt på vägarna. Med det starka batteriet är beräknad räckvidd cirka 25-45 kilometer beroende på last, vindmotstånd och muskelstyrka. Batteriet finner du i pakethållaren och cykeln är utrustad med 6 växlar.

Få en smidigare vardag med mer frisk luft för både dig och din pälskling med detta praktiska, välbeprövade fordon!

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör och vi finns representerade hos återförsäljare över hela landet. Det innebär ett gediget servicenät av verkstäder med god kunskap om vårt varumärke. 

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden