Cargobike Classic Electric Hydraulic

Classic Electric är en välrenommerad och beprövad lådcykel. Vi skulle vilja påstå att mer än hälften av alla lådcyklar som cirkulerar Sveriges gator är just Cargobike Classic Electric. Det här är en riktig trotjänare som har utvecklats och förfinats i över tolv år.

I vårt senaste utförande har vi försett denna smidiga lastcykel med hydrauliska skivbromsar fram och bak. Växelsystemet består av 6 utanpåliggande växlar från välkända Shimano och det låsbara batteriet sitter i pakethållaren.

Den underhållsfria motorn från Bafang är monterad i bakhjulet och cykeln är en av de få lastcyklarna i världen som är SGS & TÜV-godkänd. Den är konstruerad för att ge rejäl stabilitet i tyngdpunkten, allt för att säkerställa din säkerhet samt öka cykelns hållbarhet.
Cargobike Classic Electric är Sveriges mest sålda lådcykel och finns hos återförsäljare över hela landet. Det innebär ett enormt servicenät av verkstäder med grundlig kunskap om just Classic Electric.

Oavsett dina behov är Classic Electric ett prisvärt transportmedel för familjer, företag eller dagis. Den har plats för upp till fyra bältade barn och önskas mer plats för varutransporter går sittbänkarna enkelt att fälla upp. En av bänkarna fungerar dessutom som smart, låsbar förvaringslåda. Beroende på last, vindmotstånd eller muskelkraft har Classic en beräknad räckvidd på 25-45 kilometer. 

Cargobike, Sveriges största lådcykelleverantör, finns representerade hos återförsäljare över hela landet. Det innebär ett gediget servicenät av verkstäder med god kunskap om vårt varumärke. 

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden