Cargobike Café Electric Hydraulic

Café Electric innebär oändliga möjligheter att utveckla ditt företag. Tack vare detta transportmedels smidighet låter den dig bedriva verksamhet där dina kunder finns och på platser där du verkligen syns. 

Ett axplock av företag som använder sig av denna modellen är eventföretag, torghandlare, cafèer, bagerier, streetfood, butiker och företag som ställer ut på mässor.

Café Electric hjälper dig inte bara att synas ordentligt utan ger dig även möjlighet att bedriva mobil eller ambulerande verksamhet. Lådan är utrustad med diverse smarta fack och lådor, avsedda för både försäljning och förvaring. En praktiskt vattenavvisande markis ingår som standard. Cykeln är konstruerad i robusta och hållbara material som garanterar ett pålitligt arbetsredskap för din verksamhet. Den har mekaniska skivbromsar fram, hydrauliska bromsar bak såväl som en underhållsfri motor från Bafang. Räckvidden är beräknad till 20-45 kilometer, men beror till stor del på hur mycket du lastar och under vilka förhållanden du cyklar. 6-växlar från Shimano låter dig anpassa motståndet beroende på terräng och du transporterar både dig och din rullande verksamhet genom stad och land.

Gör som otaliga andra entreprenörer världen över! Ta ditt företag till gator och torg med försäljning av allt från kakor till hantverk.

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör med representation hos återförsäljare över hela landet. Vårt servicenät av verkstäder har god teknisk kunskap om våra cyklar.

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden