Cargobike Kindergarden Electric Hydraulic

Det här är en praktisk lådcykel för dig som vill transportera många barn, massor av prylar eller rejält med utrustning. Lådan är byggd över hjulen och erbjuder därmed, tillsammans med våra övriga Kindergardenmodeller, vårt största lastutrymme. Upp till sex barn sitter säkert med hjälp av trepunktsbälten på två parallella bänkar och fronten är öppningsbar så att barnen själv kan ta plats i lådan.

Kindergarden Electric passar exempelvis bra för förskolor, familjer eller olika typer av företag. Du transporterar det du behöver på ett smidigt och miljövänligt sätt tack vare den starka eldrivna motorn från Bafang. Batteriet som har en beräknad räckvidd på 20 – 45 kilometer, sitter i pakethållaren laddas enkelt i ett vanligt eluttag. Cykeln har hydrauliska skivbromsar såväl fram som bak och 6 växlar av märket Shimano.

Få fler upplevelser ute i den friska luften med både smidigare och roligare transportlösning!

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör med representation hos återförsäljare över hela landet. Vårt servicenät av verkstäder har god teknisk kunskap om våra cyklar.

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden