Cargobike Flex Dog

Flex Dog är cykeln för dig som vill ha med dig din fyrbenta vän på färden. Den transparenta luckan fram på den mjukt rundade lådan öppnas enkelt likt en dörr. Din hund kan smidigt hoppa in och sätta sig tillrätta och se ut under färden, tack vare fronten i plexiglas. Med en Flex Dog kan många bilresor ersättas. Du och din vän kan istället njuta av den friska luften och slippa leta efter parkeringsplats.

Hjulen i helgjuten magnesium följer lådans form och du känner igen formgivningen från vår premiumserie DeLight. I Flex Dog sitter däremot en 45 Nm motor monterad i bakhjulet och batteriet sitter i pakethållaren.
Gjutna hjul innebär att det inte finns några ekrar att underhålla och är en del av denna lastcykels flexibla utformning. Som ett ytterligare steg i cykelns flexibilitet är lådan utrustad med en fast bänk med låsbar förvaring, samt trepunktsbälte för två barn.
Det starka batteriet har en beräknad räckvidd på upp till 40 kilometer, en sträcka som oftast är fullt tillräckligt för att klara av att ta sig mellan vardagslivets olika hållpunkter. Flex har hydrauliska bromsar, ljusautomatik och är utrustad med ett utanpåliggande 7-växelsystem från Shimano. 

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör. Vi finns hos återförsäljare över hela landet vilket innebär ett enormt servicenät av verkstäder med kunskap om vårt varumärke. 

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden