Cargobike Box Electric Hydraulic

Tack vare den täckta transportlådan, med låsbart lock, transporterar du din utrustning skyddad från regn och rusk. Du cyklar smidigt och säkert med hydrauliska skivbromsar såväl fram som bak och får hjälp av en underhållsfri bakmonterad motor från Bafang och 6-växlat utanpåliggande system från Shimano.

Batteriet har en beräknad räckvidd på 25-45 kilometer, beroende på vindmotstånd, muskelkraft och lastvikt. Våra lådcykelmodeller med högre sidor och låsbart lock är perfekta för verksamheter med försäljning av olika slag. Mat eller glassförsäljning, post eller transport, arbetsredskap eller grymt snygg rullande reklampelare. Helt enkelt en cykel med oändliga användningsområden för dig eller ditt företag. Och glöm inte bort att synas. Önskar du foliera lådan för att förmedla ditt budskap erbjuder vi detta som tilläggstjänst.


Elmotorn drivs av vårt rejäla batteri med celler från Panasonic/LG eller Samsung. Du väljer assistans-nivå med ett enkelt knapptryck och batteriet laddas smidigt i ett vanligt vägguttag. Cargobike Box Electric ger dig möjlighet att praktiskt ta dig fram genom stadsmiljöer med utrymme för rejält med last. Till skillnad från våra andra modeller är lådan inte utrustad med bänkar, utan ger dig istället friheten att lasta på det vis som passar dig bäst. Det är en populär elcykel inom branscher som vvs, måleri, fönsterputs, catering och bagerier. Helt enkelt ett grymt alternativ för dig som önskar goda möjligheter för leverans och portabel förvaring.

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör med representation hos återförsäljare över hela landet. Vårt servicenät av verkstäder har god teknisk kunskap om våra cyklar.

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden