Cargobike DeLight

Cargobike DeLight är en av våra mest älskade modeller och vår absoluta premiumcykel. Det är en toppmodern lådcykel med väl genomtänka komponenter och utsökt design. Helt enkelt ett resultat av all den kunskap vi skaffat oss som Sveriges äldsta lådcykelleverantör. Med DeLight har vi utmanat oss själva och höjt såväl form som funktion ytterligare ett snäpp. För många familjer, företag och pendlare ersätter detta förstaklassiga transportmedel i mångt och mycket behovet av att äga en bil.

Den starka mittmonterade motorn från Ananada med hela 110 Nm i styrka, är integrerad för minimerat underhåll. Motorn ger nästan dubbelt så mycket kraft i varje tramp jämfört med en bakmonterad motor.

Dessutom känner den av hur hårt du trampar och kompenserar assistansnivån. Med det kraftiga batteriet är uppskattad räckvidd mellan 30 – 60 kilometer. Batteriet laddas enkelt i ett vanligt eluttag. På styret finner du ett uttag för USB-laddning och cykeln är utrustad med automatisk belysning både fram och bak.  

DeLight har bland annat ett utanpåliggande 8-växelsystem från Shimano, USB laddning i styret, hydrauliska skivbromsar fram och bak, kraftig styrdämpare. Bakramen i aluminium lutar inåt i kurvorna för säkrare cykling. Batteriet sitter väl dolt i ett låsbart förvaringsutrymme, vilket reducerar risken för stöld. I lådan finns säten med plats för upp till fyra säkert bältade barn, eller utrymme för rejält med packning, beroende på hur dina behov ser ut.  

Visuellt sticker DeLight ut med sina välkomponerade detaljer och lådans mjukt rundad form i lackad marinplywood. Helgjutna underhållsfria magnesiumhjul utan ekrar som följer lådans form, lyxigt kolsvart lack och välarbetade detaljer tar dig fram med lätthet och attityd. 

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör och vi finns hos återförsäljare över hela landet. Vårt servicenät av utvalda verkstäder har god kunskap om våra cyklar och hjälper dig att ta väl hand om din investering.  

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov. 

Cargobike of Sweden