Cargobike DeLight Kindergarden

DeLight Kindergarden är cykeln för dig som behöver utrymme för rejält med last. Plats för upp till sex barn eller mängder av prylar och utrustning. DeLight Kindergarden passar för dagis, familjer eller företag. Den transporterar det du behöver på ett smidigt och miljövänligt sätt tack vare sin starka eldrivna motor från Ananda med 110 Nm.

Fronten har en öppningsbar plexiglasdörr, för att underlätta när barnen själv kan sätta sig i lådan. De två parallella sittbänkarna är utrustade med sex individuella säkerhetsbälten för barnens säkerhet. Lådan är byggd ut över hjulen vilket gör denna lådcykel till vårt mest rymliga lastalternativ. Hydrauliska skivbromsar såväl fram som bak och automatisk belysning bidrar till både säkerhet och användarupplevelse.
 Lastcykeln har 8-växlar utanpåliggande från Shimano och displayen är utrustat med lättåtkomlig USB-laddning. Skyddande kapell med öppningsbara sidor finns att köpa som tillbehör.

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör och vi finns hos återförsäljare över hela landet. Vårt servicenät av utvalda verkstäder har god kunskap om våra cyklar och hjälper dig att ta väl hand om din investering. 

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden