Cargobike Delight Box

För dig med behov att transportera dig och din last på ett smidigt och skyddat sätt är modellen DeLight Box från vår premiumserie lösningen. Du färdas praktiskt fram genom stadsmiljöer och har rejält med utrymme för last. Förvaringslådan har ett låsbart lock som skyddar din last från väder och vind. Lådan är, till skillnad från våra övriga modeller, inte utrustad med sittbänkar vilket ger mer utrymme för packning. Våra boxmodeller har dessutom högre sidor än våra övriga modeller vilket erbjuder varierande lastmöjligheter. Allt detta gör DeLight Box populär bland hantverkare, serviceyrken och andra typer av näringsidkare. Lådans generösa yta är perfekt för att pryda med din logotyp eller ditt budskap

Helt enkelt ett grymt alternativ för dig som önskar goda möjligheter för leverans och portabel förvaring.

DeLight Box har en stark mittmonterad motor från Ananda på hela 110 Nm. Tack vare den integrerade motorns placering får du mer kraft i varje tramptag, jämfört med en bakmonterad motor. Motorn känner dessutom av hur hårt du trampar och anpassar assistansnivån efter dina behov. Växelsystemet består av ett utanpåliggande 8-växelsystem från Shimano och styret är utrustad med ett praktiskt uttag för USB-laddning. Bakramen består av hållbar aluminium och batteriet sitter väl dolt i ett låsbart förvaringsutrymme, vilket reducerar risken för stöld.
 De helgjutna magnesiumhjulen eliminerar behovet av ekerunderhåll och lyfter DeLights redan välarbetade design, medan hydrauliska skivbromsar såväl fram som bak bidrar till säkerheten. DeLight Box är ett självklart val för dig som önskar ett alternativ till bil för dina transporter och portabla förvaringsmöjligheter.

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör och vi finns hos återförsäljare över hela landet. Vårt servicenät av utvalda verkstäder har god kunskap om våra cyklar och hjälper dig att ta väl hand om din investering.

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden