Cargobike Delivery 2-wheel

En perfekt cykel för transport av exempelvis varor, mat eller verktyg. Eller helt enkelt en riktigt snygg cykel med oändliga möjligheter! Tack vare sin utformning med två hjul och lastmöjligheter både fram och bak tar du dig enkelt fram i trängre miljöer. Delivery 2-wheel är en cykel för det moderna företaget eller människan.
En stark mittmonterad Bafang motor, hydraulisk broms fram och trumbroms bak gör denna cykel både stark, snabb och säker. Tack vare det låga framhjulet med längre bas blir den tålig och klarar hög last fram. Samtidigt har du god översikt över det du lastar. Med
pakethållare fram och bak som standard kan du utforma lastmöjligheterna med lådor eller väskor för att passa dina behov. Batteriet finner du i pakethållaren bak.

Med ljusautomatik, navväxlar och lågt insteg är det en lättskött cykel som passar de flesta. Ett 7-växlat navsystem från Shimano med vred låter dig anpassa motståndet efter vad dina förutsättningar kräver. Batteriet har en beräknad räckvidd på 40-70 kilometer beroende på last, väder och muskelkraft.

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov. 

Cargobike of Sweden