Cargobike DeLight Dog

DeLight Dog är en modell i vår DeLightserie, alltså vår absoluta premiumlinje av lastcyklar. Denna lastcykel är ett smidigt färdmedel såväl för dig som är hundägare eller för dig som har behov av att lasta utan att behöva utföra höga lyft. Lådan har en mjukt rundad form och en transparent lucka i fronten som enkelt öppnas likt en dörr. Din hund kan på egen hand hoppa in i lådan och sätta sig till rätta. En DeLight Dog kan med fördel ersätta många bilresor. Din fyrfota vän får njuta av att färdas fram i friska luften med vinden i pälsen. 

DeLight Dog har bland annat en stark mittmonterad motor från Ananda med hela 110 Nm styrka. Med det kraftiga batteriet är uppskattad räckvidd mellan 30-60 kilometer. Motorn känner av hur hårt du trampar och kompenserar assistansnivån därefter.
Lådan är utrustad med en bänk som fungerar lika väl som sittbänk eller förvaringslåda. Bänken är försedd med två säkerhetsbälten för att även barn ska färdas säkert i lådan. Hjulen är i helgjuten magnesium och följer lådans rundade form. En stor fördel med gjutna hjul är att de är underhållsfria då det inte finns några ekrar att justera. Växelsystemet består av ett utanpåliggande 8-växelsystem från Shimano och i det dämpade styret finns ett praktiskt uttag för USB-laddning. Bakramen är konstruerad i hållbar aluminium och batteriet sitter väl dolt i ett låsbart förvaringsutrymme, vilket reducerar risken för stöld.


Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör och vi finns hos återförsäljare över hela landet. Vårt servicenät av utvalda verkstäder har god kunskap om våra cyklar och hjälper dig att ta väl hand om din investering. 

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden