Cargobike Flex Box

En perfekt lådcykel för dig som vill ha goda möjligheter för både leverans och portabel förvaring. Transportera dig och din utrustning på ett praktiskt, smidigt och skyddat sätt på både stads- cykel och landsväg.!

Precis som vår populära standardmodell av Cargobike Flex har denna lådcykel hydraulisk skivbroms fram och bak och en underhållsfri motor på 45Nm.

Våra lådcykelmodeller med högre sidor och låsbart lock är perfekta för verksamheter med försäljning av olika slag. Mat eller glassförsäljning, post eller transport, arbetsredskap eller grymt snygg rullande reklampelare. Helt enkelt en cykel med oändliga användningsområdena för dig och/eller ditt företag. Om du önskar du foliera lådan i företagets logotyp erbjuder vi detta som tilläggstjänst.

Elmotorn drivs av vårt rejäla standardbatteri 13Ah (LG-celler). Det ger bra assistans när du cyklar i motvind, har mycket last eller stöter på backar. Du väljer assistans-nivå med ett enkelt knapptryck och batteriet laddas smidigt i ett vanligt vägguttag.

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör och finns hos återförsäljare över hela landet. Det innebär ett enormt servicenät av verkstäder med grundlig kunskap om vårt varumärke. 

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden