PRESSMEDDELANDE – 30  MAJ  2024

Cargobike of Sweden grundades 2007 i Malmö. Företaget fortsätter sin tillväxtresa och i sommar ställer Cargobike of Sweden ut på en av Europas största cykelmässor – Eurobike i Frankfurt.

Cargobike of Sweden är Sveriges största lådcykelföretag, med över 200 återförsäljare i Norden och representerade i hela EU. Nu tar Cargobike of Sweden nästa kliv mot den europeiska marknaden och ställer den 3-7 juli ut på en av Europas största cykelmässor – Eurobike i Frankfurt. 

Förra året fanns över 1900 utställare med på mässan, som är ett forum för att utbyta idéer, utforma nya perspektiv och utveckla starka samarbeten. Dessutom är mässan  inte minst ett forum för att tillsammans arbeta för en mer hållbar värld – cykelns värld. 

– Att ställa ut på mässan betyder mycket för att visa upp våra lådcyklar på den europeiska marknaden. Vi hoppas såklart på många besökare och intressanta möten, säger Peter Demaltén, VD och en av grundarna till Cargobike of Sweden.

Ska du ut och resa i Europa i sommar? Passa på att besöka mässan eller cykelfestivalen som ordnas i samband med mässan.  Cykelfestivalen pågår den 6-7 juli och bjuder på uppträdanden med världsstjärnor från trial- och BMX-scenen samt möjligheter att testköra de senaste cykelmodellerna och mycket mer.  

Mer om Eurobike: https://eurobike.com/frankfurt/en.html

Mer om cykelfestivalen: https://eurobike.com/frankfurt/en/eurobike-festival.html 

Presskontakt: Peter Demaltén, info@cargobike.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du vara först med att få reda på nyheter och följa med på allt spännande som händer här på Cargobike, signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du behandling av dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy

Cargobike of Sweden