Cargobike Flex Kindergarden

Cargobike Flex Kindergarden passar bra för dig som behöver kunna lasta rejält. Du får plats med upp till sex barn som alla sitter säkert fastspända med trepunktsbälte på två parallella sittbänkar. Fronten består av en öppningsbar plexiglasdörr, för att underlätta när barnen själva kan sätta sig i lådan. De två parallella sittbänkarna är utrustade med sex individuella säkerhetsbälten för barnens säkerhet.

Har du större behov av att transportera varor eller utrustning är detta vårt mest rymliga lastalternativ då lådan är byggd över hjulen.
Flex Kindergarden har en stark motor från Bafang monterad i bakhjulet och en beräknad räckvidd på upp till 40 kilometer. Batteriet är låsbart och sitter i pakethållaren. Flex har dessutom hydrauliska bromsar, ljusautomatik och ett utanpåliggande växelsystem med 8 växlar från Shimano.

Kindergarden Flex passar såväl förskolor, familjer eller verksamheter och är ett smidigt transportmedel som kan ersätta många bilresor. 

Cargobike är Sveriges största lådcykelleverantör. Vi finns hos återförsäljare över hela landet vilket innebär ett enormt servicenät av verkstäder med kunskap om vårt varumärke. 

Svårt att välja?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är?

På cargobike.se kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Cargobike of Sweden