Cargobike Long lite

- Nu snabbare än någonsin

Cargobike Long Lite

Snabbare än någonsin

Vi presenterar nu stolt en ny version av populära Cargobike Long Lite!

Long Lite kommer finnas i lager i augusti, men om du är en av de första 50 som förhandsbokar redan nu så får du ta del av en förhandsbokningsrabatt på hela 4000:-. Läs mer på cargobike.se

2018 lanserade vi får första 2-hjuliga lådcykel, Cargobike Long Lite. På Cargobike of Sweden arbetar vi ständigt med att förbättra och förnya våra lådcyklar och nu tar en ny, uppgraderad version plats i vårt sortiment.

Nya Long Lite har, precis som vår premiumcykel DeLight, uppgraderats med vår starkaste motor hittills – en mittmonterad motor från Ananda på hela 110Nm. Den har också ett nytt, kraftfullt batteri med smart BMS och en kapacitet på 19,6 Ah. Två hjul innebär mindre friktion vilket ökar batteriets kapacitet och cykeln har en beräknad räckvidd på upp till 60 kilometer.

Lådan på Long Lite har ny design och är utrustad med flera nya finesser. Dörren på sidan gör det enklare att kliva i och ur lådan och dessutom finns ett låsbart fack där batteriet sitter, samt att man kan förvara sina privata ägodelar här. Denna lådcykel har en sittbänk med plats för upp till två barn, som kan sitta säkert på färden tack vare trepunktsbälten. Till lådan finns också ett nytt, praktiskt kapell som skyddar såväl last som barn.

Utöver detta är cykeln utrustad med 8 växlar från Shimano, färgdisplay, hydrauliska bromsar fram och bak (Tektro), kraftigare däck och hjul med magnesiumfälgar. Detta gör att du slipper underhåll med ekrar. Ramen är konstruerad av aluminium och cykelns fulla bredd uppgår till endast 65 cm. Du tar alltså dig och din last smidigt igenom de flesta portar, smala utrymmen och genom mer intensiv trafik.

Long Lite Electric är utvecklad för en urban miljö och i jämförelse med andra tvåhjuliga cyklar på marknaden är lådan på vår Long Lite rejält tilltagen och ger dig alla möjligheter att skapa en smidigare vardag – med mer frisk luft på köpet! 

Cargobike of Sweden