PRESSMEDDELANDE – 5  FEB  2024

Malmö Cityfastigheter är ett av flera fastighetsbolag som sedan flera år tillbaka har valt att investera i Cargobikes som ett hållbart transportalternativ till bil.

”I mer än ett decennium har vi använt lådcyklar som transportlösning i förvaltningen. De möjliggör för oss att kunna leverera högkvalitativ service till våra hyresgäster. Med hjälp av cyklarna kan vi vara mer lättillgängliga och flexibla i citytrafiken. På samma gång främjar vi våra anställdas hälsa och arbetsmiljö, vilket är en viktig del i att skapa en hållbar livsstil. Lådcyklarna som drivs med förnybar el minskar även vårt koldioxidavtryck. Det känns extra roligt att samarbeta med Cargobike, ett annat Malmöbaserat företag, som delar vår vision om hållbarhet.” skriver Malmö Cityfastigheter på sin hemsida.

I filmen nedan delar Lucas Lilja och Matias Gadea från Malmö Cityfastigheter med sig av de praktiska och ekonomiska fördelarna med Cargobike som yrkesfordon i citymiljö.

Om Malmö Cityfastigheter: Fastighetsbolaget Malmö Cityfastigheter har som affärsidé att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i centrala Malmö och anpassa dem efter hyresgästernas behov. De flesta fastigheterna ligger inom fem minuters promenadavstånd från någon av de två Citytunnelstationerna. Fastigheterna kan innehålla både lokaler och bostäder. Deras affärsmodell inkluderar att återställa fastigheterna till deras ursprungliga skick, men med uppgraderingar i form av modern teknik.

Presskontakt: Peter Demaltén, info@cargobike.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du vara först med att få reda på nyheter och följa med på allt spännande som händer här på Cargobike, signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du behandling av dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy

Cargobike of Sweden