Cargobike Long Lite Electric

Ny modell lanseras 2024!

Låt oss presentera lastcykeln som erbjuder praktiska transportmöjligheter samtidigt som den bjuder på en mer traditionell cykelupplevelse.
Long Lite Electric är en tvåhjulig lådcykel som ger dig möjligheten att ta dig fram i högre hastigheter, jämfört med våra trehjuliga modeller.

Två hjul innebär mindre friktion vilket ökar batteriets kapacitet och cykeln har en beräknad räckvidd på upp till 60 kilometer. Batteriet sitter under pakethållaren bak.

Motorn, av märket Bafang Max Drive 80 Nm, är mittmonterad vilket ger mer kraft i varje tramptag. Dessutom känner motorn av hur hårt du trampar och anpassar assistansen därefter. Det ger bra hjälp vid tung last, motvind eller uppförsbackar. Cykeln är välutrustad med 8 växlar från Shimano Altus, samt hydrauliska bromsar fram och bak. Ramen är konstruerad av hållbar aluminium och cykelns fulla bredd uppgår endast till 65 centimeter. Du tar alltså dig och din last smidigt igenom de flesta portar, smala utrymmen och genom mer intensiv trafik.

Long Lite Electric är utvecklad för en urban miljö och i jämförelse med andra tvåhjuliga cyklar på marknaden är lådan på vår Long Lite rejält tilltagen.

Batteriet går lätt att plocka av och ladda i ett vanligt eluttag och med walking assist, praktiskt sittbänk och trepunktsbälte för två barn ger den här cykeln dig alla möjligheter att skapa en smidigare vardag med mer frisk luft på köpet! 

Cargobike of Sweden